fredag 17. oktober 2008

Global oppvarming

Og nei, jeg har ikke tenkt å ta opp dette temaet, selvom det går helt over styr. Jeg legger heller ut dette klippet som er fantastisk morsomt, selvom det er synd i den stakkars bjørnen. MEN, jeg vil gjerne ha mer varme..

7 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for kommentar!:)
Det er en shorts som er kjøpt på Charlotte Russe i Florida.

Anonym sa...

Er det noe i veien med deg? Jeg så en komentar av hva du mente om abort. Så du synes det er helt ok at et barn vokser opp med mye mindre økonomisk trygghet osv, istedenfor å ta abort? At barnet ikke får alt den trenger under barndommen, fordi foreldrene ikke har nok penger til det? Må jo se på det at du faktisk bare er en liten jente på 16 da:) Skjønner ikke helt hva det hnadler om. Og fosteret er ikke et barn nei, derfor det heter forster, fordi det ikke er fullt utviklet. Forsteret merker ingenting. OG for å svare på noe du skrev; man må faktsik søke for å ta abort. Det er ikke lett for oss som tar abort, men for sånne som deg som ikke ser lengre enn sine egne tanker! Egosister med andre ord, som ikke eier følelser for andre.

Skjerp deg, tenk på hva du faktisk sier

Anonym sa...

Er du helt dum? Har du sett det silent scream? Tro meg, barnet føler noe!!! Det er vel kanskje dere som ikke eier følelser for andre?

Anonym sa...

Føler ikke at jeg trenger å skrive noe her egentlig, for folk flest må høre hvor dumt det du sier høres ut. Viss du hadde blitt gravid som 14 åring, tro meg, du hadde ikke sagt det samme. Og NEI, fosteret føler ingenting de første tre ukene, når det er best å ta abort. Dere må se det fra en annen side, tenk på hvordan personen som faktisk tar aborten må føle seg. Selvfølgelig, er personen over 18 år, så syns jeg ikke abort er en mulighet, for da er man "voksen", og kan ta lån og alt mulig. Ikke så lett for de yngre.

--

Cecilie Amabel sa...

Siden du kaller meg en liten jente, og du omtaler deg selv i gruppen; "vi som tar abort", så kan ikke du eie noen sjel. (Ja, jeg er frekk i kjeften, når du kommer med slike angrep) Du får barnetrygd, penger fra staten hver måned for å ta vare på barnet, er du heldig støtter dine foreldre deg, og etter et år kan du selv gå i jobb, eller ta opp igjen utdannelsen du måtte hoppe av. DU er nødt å tenke deg om før du prater. Og det kalles også BABY I MAGEN! Og tro meg, fosteret føler mye, FINN et sted der det står at fostere ikke eier følelser? Du må ikke søke for å ta abort via pille osv, men er det gått for lang tid, JA, og HELDIGVIS for det. En venninne av meg på 16 år har fått barn, og alt er bare velstand. Det er BEVIS på at det er MULIG! Og de det ikke går bra med, har ikke prøvde og ofret nok, eller er rett å slett ikke gode nok foreldre. RETT OG SLETT! På tide å se sannheten i øynene? Det er så mange idiotiske folk i verden som bruker abort som "prevensjon", og om jeg skal fortelle deg hva egiosme er, så er det å prioritere deg selv foran en uskyldig tredjepart som du DREPER! Tenk deg om neste gang, kjære "anonym"!

Cecilie Amabel sa...

Og forresten, de som blir gravid kan komme med så mange unnskyldninger de vil, men SHIT HAPPENS, det er synd vi alltid har en løsning på den slags!

Anonym sa...

Nå ble det stille ja..: P

Kjell.