torsdag 5. desember 2013

TILBAKE

Vi prøver dette igjen da, dere. Hvor mange ganger har jeg egentlig skrevet et slikt type innlegg siden 2008? Eier jeg overhodet engasjement?

Jeg tror faktisk få er mer engasjert enn meg når det er noe jeg interesserer meg eller bestemmer meg for. Ivrigheten kan bli litt meget i perioder, mener mannen jeg deler søppelbøtta med. Tilbake til saken:

Uten noen løfter om faste innlegg osv, så starter vi igjen. Jeg må etter hvert ta meg selv hardt i nakken å ordne litt på designet her inne også (man kunne jo ønske at man så ut slik man gjorde i 2009).

Kjapt oppsummert: Vi har flyttet tilbake til Åsane; vi bor nå i en treroms på 80m2 som vi overtok, pusset opp og flyttet inn i på 2 uker - og hadde innflytningsfest dagen etter. (Anbefales ikke.) Noah har blitt halvannet år og barnehagegutt; mor nekter enn så lenge å klippe manken hans (forutenom panneluggen som dukket opp i høst), og kler han støtt i leopardleggings - ikke alle er like nøgd.

"Cecilie Amabel Design" har skutt delvis i været denne høsten, og antall ugleluer produsert og sendt ut er uvisst. Jeg mistet tellinga for en tid tilbake, men uansett veldig hyggelig å se at de faller i smak. Kommer et innlegg om disse senere. I mellomtiden har jeg også blitt Casa-forhandler og er relativt fersk i gamet. Gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang!

Ellers er vi ca halvveis med julegavene og slavedrift innføres til helgen, da Noah må produsere kunstverk til hele tjukke slekta i form av maleri. KOS!

Ingen kommentarer: