mandag 20. oktober 2008

Kos 09!

Nå har jeg sett 3 hoteller på Kos som er veldig fine og med bra beliggenhet! Si meningene deres om dem, jenter. :-) (Og noen som vet hvordan de regner prisene? F eks står det: Dobbelrom 6500,- - er det per person på dobbelrommet, eller er det for rommet, slik at det kan deles på to?)

Trykk på linkene.
Kosta Palace

St. Constantine (Både Ving og Apollo fører dette hotellet)

Phillipion

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det er pris pr person :-))

Anonym sa...

I think St. Constantin :-))

Anonym sa...

Philippion blir jo helt uaktuelt! De har jo ikke bar på hotellet engang! Jeg likte også St.Constantin! Men vi har vel flere valg en dette?

Anonym sa...

ikke så mange utvalg av hoteller på Kos..

Cecilie Amabel sa...

Dette er de fineste, syns JEG! :-) Phillipion har bar, G og de var der i fjor. Men det ligger et stykke fra sandstranden "der alt skjer". St Constantin høres bra ut, syns jeg også. Gjengen til Peter ble klaget på, men vi er riktignok ikke like vill som dem, OG vaktene har ikke sjangs å kjefte på oss foxy ladies. :-D Men der er det 18års aldersgrense, men satser på at jeg får bo der siden jeg er snart 18, reiser med dere og at mamma godtar det. Men vi får høre med reisebyrået. Kosta palace var litt dyrt, det var dumt, for det var igrunn ganske NICE!

Anonym sa...

Ikke for at jeg kjenne deg i det hele tatt, men var jeg deg ville jeg stukket til St. Constantin. Var der i 2007 og det var helt konge! Kort gangavstand til stranden og Tomato Beach (Club Up/down beach) samt at det var en grei avstand til bargata så en rakk å gå seg mindre full før en la seg.. Og hvis dere får han middelaldrene bartenderen med halvlangt mørkt glætt hår så får du noen dritkule vorspiel..

God tur og kos deg masse!